سفارش تبلیغ
صبا ویژن

رله یا کنتاکتور چیست !

رله یک قطعه الکترونیکی است که مانند کنتاکتورهای الکتریکی عمل می کند ، اساس کار و کاربرد اصلی رله در آن است که وقتی ولتاژی به سیم پیچ آن برسد باعث ایجاد یک میدان مغناطیسی شده و این میدان مغناطیسی نیز باعث قطع و وصل شدن کنتاکتهای موجود در خود رله می شوند که می تواند به وسیله این کنتاکتهایش بسیاری از وسایل الکتریکی و الکترونیکی را قطع و وصل و کنترل نماید ، به طور کلی رله یک کلید الکترونیکی میباشد که به جای اینکه به صورت دستی به آن فشار وارد کنیم تا لامپ روشن شود باید به آن ولتاژ اعمال کنیم تا لامپ را روشن کند . 

انواع رله ها 

رله ها در انواع ولتاژهای 3 - 6 - 9 - 12 - 24 و غیره در بازار موجوداند و تعداد کنتاکتهای آن ها را نیز باید مورد توجه قرار داد ، یک رله می تواند 1 جفت کنتاکت و یا بیشتر داشته باشد . که این کنتاکتا نیز هر جفت دارای کنتاکت باز و کنتاکت بسته می باشند که مثلا وقتی ولتاژ اعمال می کنیم یکی از کنتاکتهای یک جفت قطع و دیگری وصل می شود و ما از هر کنتاکتی دوست داشته باشیم می توانیم استفاده نماییم . 

طریقه تست کردن رله ها 

برای تست رله کافیست ولتاژ مورد نظر طبق ولتاژ کاری رله مورد نظر را به دو پایه سیم پیچ رله اعمال نماییم و در آن صورت با رله کلید کند و کنتاکتهایش را باز یا بسته نماید ، در صورت لزوم بهتر است اتصال کنتاکتها را نیز با اهم متر تست نماییم .






نظرات رله چیست ، انواع رله ها ، آموزش کاربارله ، کاربردرله ، طریقه تست کردن رله ،


ترانسفورماتورچیست ؟

سیم پیچ یا ترانسفورماتور وسیله ای است که توانایی القای انرژی الکتریکی از یک سیم پیچ به سیم پیچ مقابل را دارد و در بعضی ترانسها این القا باعث افزایش ولتاژ و در بعضی دیگر هم باعث کاهش ولتاژ می شود . به طوز کلی یک ترانس را برای اعمال تغییرات در ولتاژ و جریان به کار می برند. 

انواع ترانس 

ترانس کاهنده : ترانسی است که ولتاژ را کم کرده و در عوض جریان را می تواند بیشتر کند که آن هم به نوع سیم پیچی آن بستگی دارد.

ترانس افزاینده : به ترانسی گفته می شود که باعث افزایش ولتاژ و کاهش جریان می شود و در تلوزیون ها کاربرد زیادی دارد.

ساختمان ترانسفورماتور

یک ترانسفورماتور تشکیل شده از دو سیم پیچ که در مقابل یکدیگرقرار دارند و هیچ اتصالی به یکدیگر نداشته و فقط اثر القایی بر روی یکدیگر دارند ، به یک طرف سیم پیچ که ولتاژ را اعمال میکنیم طرف اولیه و به طرف دیگر طرف ثانویه می گویند .

طریقه محاسبه ولتاژ ثانویه ترانس

به طور کلی هر چه تعداد دور سیم پیچ ثانویه کم باشد ولتاژ ثانویه یا خروجی کم و جریان آن زیاد می شود که به سطح مقطع سیم نیز بستگی دارد و دارای فرمولهای مخصوصی است . 

فهمیدن جریان ترانس از ظاهر آن

به طور کلی هر چه وزن یک ترانس زیادتر و در مقابل حجم آن بیشتر و سیم آن ظخیم تر باشد آمپر بالاتری دارد .

طریقه تست کردن ترانس

دو سر اهم متر را به دو سر اولیه ترانس و سپس به دو سر ثانویه ترانس می زنیم و باید عقربه اهم متر در حر دو مرحله حرکت کند و اهمی کم را نشان دهد در غیر اینصورت اگر اهم کاملا صفر (اتصال کوتاه ) و یا بی نهایت ( قطع ) را نشان دهد ترانس معیوب است . در ضمن پایه های سیم پیچ اولیه نسبت به ثانویه باید اهم بی نهایت را نشان دهند . 

طریقه تعمیر کردن ترانس 

در بیشتر ترانس ها معمولا فقط سیم رابط بین سیم پیچ و سیم خروجی که ما با آن سرو کار داریم قطع می شود و فقط کافیست نوار روی سیم پیچ را به آهستگی کنار بزنیم و یا باز کنی به طوری که سیم پیچ صدمه نبیند و سپس هر سیمی که قطعی دارد را مجددا وصل نماییم .

طریقه فهمیدن اولیه و ثانویه ترانس 

1 = سیم پیچ طرف اولیه معمولا نازک تر از طرف ثانویه است .

2 = معمولا سیم های طرف اولیه یکرنگ نیستند .

3 = روی بیشتر ترانس ها طرف اولیه با علامت IN نمایش داده شده است.






نظر() ترانسفورماتورچیست ، انواع ترانس ها ، طریقه تست کردن ترانس ، طریقه فهمیدن اولیه ترانسها ، طریقه محاسبه ولتاژ ترانس ها ،


طرز کار آرمیچر !

آرمیچر تشکیل شده از یک آهن ربای ثابت و یک سیم پیچ که با تما دو ذغال به کلکتور باعث می شود که یک میدان مغناطیسی در سیم پیچ ایجاد شود و شروع به چرخیدن کند .

انواع آرمیچر !

آرمیچر ها در ولتاژ ها و اندازه های مختلفی هستند که بیشترین نوع آن ها 6 ولتی - 7/5 ولتی - 9 ولتی - 12 ولتی و 14 واتی می باشند و در بعضی جاها از موتور 3 ولتی نیز استفاده می شود .

طریقه تست آرمیچر !

برای تست آرمیچر کافیست دوسر اهم متر را به دو پایه آرمیچر وصل کنیم اگر مقاومت صفر نشان دهد یعنی موتور معیوب است و اگر مقاومت بی نهایت هم نشان دهد باز هم موتور معیوب است فقط در صورتی موتور سالم ات که مقاومت نشان داده شده بسته به نوع موتور در محدوده 10 اهم تا 500 اهم باشد . 

طریقه کم و زیاد کردن دور موتور !

اگر موتور پیچ تنظیم داشته باشد با چرخاندن آن پیچ تا حدی دور موتور تغییر می کند و اگر هم پیچ نداشته باشد می بایست از مدارات درایور موتورهای الکتریکی بسته به نوع موتور خود استفاده نمایید که بسیار انبوه اند .






نظرات موتورالکتریکی چیست ، انواع آرمیچرها ، تست کردن آرمیچرها ، تغییردادن دور موتور ،


 میکروفن ذغالی چیست ؟

در تلفن ، بلندگوی دستی ، و بعضی از درب بازکنهای منزل این نوع میکروفن بکار رفته است و فرکانس های بم در محدوده 4 تا 5 کیلو هرتز را به خوبی دریافت می نمایند . در این میکروفن ارتعاشات صدا باعث جابجایی ذرات ذغال داخل آن شده و جریان متغییری ایجاد می کند ، این میکروفن ها امپدانس متوسطی دارند .

طریقه تست میکروفن ذغالی !

برای تست این میکروفن ها یک سیم اهم متر را به بدنه فلزی آن و سیم دیگر را به نوک انتهایی آن می زنیم ، اگر عقربه اهم متر حرکت کرد میکروفن سالم است .

میکروفن خازنی چیست ؟

یک میکروفن کوچک است که دارای دو یا سه پایه می باشد و معمولا در رادیو ضبط ها از آن استفاده می شود و حساسیت بسیار بالایی دارد ولی کیفیت آن خیلی خوب نیست ، این میکروفن مانند خازن می باشد یعنی با تغییر صوت فاصله صفحات آن کم و زیاد شده و یک جریان الکتریکی بوجود می آید .

طریقه تست میکروفن خازنی !

دو سر اهم متر را به دوسیم میکروفن ( مفتولی و زره دار ) می زنیم ، اگر مقاومتی را نشان ده د، سالم است .






نظرات انواع میکروفن ، میکروفن خازنی چیست ، تست میکروفن خازنی ، میکروفن ذغالی چیست ،


سیگنال ژنراتور تصویری ( پترن ژنراتور ) !

پترن دستگاهی است که چندین سیگنال تصویری مثلا ( تصویر شطرنجی - راه راه و . . . . ) درست می نماید تا در زمانیکه فرستنده برنامه ندارد تعمیر کار تلوزیون بتواند به تلوزیون تصویر مورد نظر را به صورت کاملا صاف و بدون اعوجاج اعمال کند و بتواند سریع مشکل تلوزیون را بفهد ، قیمت پترن ژنراتورها بسیار گران می باشد و دارای یک فیش خروجی میباشند که به آنتن تلوزیون متصل می شود و سیگنال در خواستی مارا به تلوزیون اعمال می نماید . 






نظرات انواع پترن ژنراتورها ، پترن چیست ، طریقه کارباپترن ژنراتور ، کاربردپترن ژنراتور ،


سیگنال ژنراتور و آموزش کار با آن !

سیگنال ژنراتور دستگاهی است که قادر است سیگنالها ( امواج ) الکترونیکی با مقدار دامنه ( ولتاژ ) و فرکانس قابل مورد نظر ما را تولید نماید و آن را به خروجی برای وارد کردن به مدار و کارهای دیگر اعمال کند .

برای کار با سیگنال ژنراتور ابتدا آن را روشن کی کنیم و سپس از طریق دکمه متغیر مربوط به فرکانس مقدار محدوده فرکانس مورد نظر خود را انتخاب می کنیم و با ولوم تغییر فرکانس مقدار آن را دقیق می نماییم ، در مرحله بعد باید نوع سیگنال خود اعم از سینوسی - مربعی - دندان اره ای  و . . . .  را از طریق دکمه های مربوطه انتخاب مینماییم و در مرحله آخر باید مقدار دامنه یا ولتاژ پیک تا پیک را تنظیم نماییم که آن هم کلید مربوط به خود را دارد ، حال می توانیم سیگنال مربوطه را از خروجی دریافت نماییم .






نظرات سیگنال ژنراتورچیست ، سیگنال ژنراتورچگونه کار می کند ، طریقه کارباسیگنال ژنراتور ،


چگونگی کار با اسیلوسکپ !

اسیلوسکپ دستگاهی است که برای نمایش شکل موج سیگنالهای الکتریکی به کار می رود و کاربرد دیگری ندارد . اغلب اسیلوسکپ ها دارای دو کانال ورودی میباشند که با ch1 و ch2 نمایش داده شده اند و این کانالها را با سیمی به نام پراب به مدار اتصال می دهند . ابتدا برای تست اسیلوسکپ باید دستگاه را روشن کرده و سیم پراب را به یکی از کانالها متصل کنیم و سپس از طریق کلید رنجی که کنار آن شماره کانالها نوشته شده است باید کانالی که به پراب وصل کرده ایم را تعیین نماییم و سپس سر مثبت یا اصلی پراب را به آهن گوشه سمت چپ اسیلوسکپ متصل نماییم ، در این حالت باید یک سیگنال مربعی روی صفحه ظاهر شود که این سیگنال را به وسیله چرخانک های volt division و time division می توانیم تغییر اندازه دهیم ( فقط در نمایش تغییر می کند و سیگنال ورودی ما همان سیگنال قبلی است )

کلید volt division برای تغییر دامنه یا ولتاژ یا همان مقدار اندازه عمودی سیگنال و کلید time division برای تغییر اندازه افقی یا مقدار زمان تناوب به کار می رود .






نظرات آموزش کار با اسیلوسکپ ، روش کار با اسیلوسکپ ، نحوه کار با اسیلوسکپ ،


طریقه کارکردن با مولتی متر دیجیتالی !

یک مولتی متر دیجیتالی قادر است مقادیر وسیعی از پارامترهای الکترونیک را اندازه گیری نماید و به نمایش درآورد از جمله مقادیری که یک مولتی متر می تواند اندازه گیری نماید می توان موارد زیر را نام برد :

1- مقدار ولتاژ مستقیم ( ولتاژ باطری و منابع تغذیه ) >>>>>>>>>>>>> کلید چرخان را روی حالت  V dc می گذاریم

2 - مقدار ولتاژ متناوب ( ولتاژ برق شهر و نوسان سازها و ترانس ها و . . . . ) > کلید چرخان را روی حالت  V ac می گذاریم

3 - مقدار اهم مقاومت ها ( مقدار مقاومت الکتریکی ) >>>>>>>>>>>>> کلید چرخان را روی حالت اهم Ω می گذاریم

4 - مقدار جریان الکتریکی >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> کلید چرخان را روی حالت آمپر یا A می گذاریم

5 -تشخیص سالم بودن ترانزیستورها >> کلیدراروی حالتHFEمی گذاریموترانزیستوررادرمحل مخصوصش بارعایت پایه هافرومیبریم

6 - چک کردن اتصال بین دو نقطه به وسیله سیم هایش و بوق داخلی >>>>>> کلید را روی حالت علامت بوق وگذاریم .






نظرات طریقه کار با مولتی متردیجیتالی ، طریقه کاربامولتی مترعقربه ای یا آنالوگ ، طریقه اندازه گیری اهم با مولتی متر ،


روش 1: با هویه تک تک پایه های قطعه مورد نظر را داغ نموده و با یک قلع کش لحیمهای ذوب شده را از محلش جدا می کنیم

روش 2: با هویه تک تک پایه های قطعه مورد نظر را داغ نموده و با یک لوله مانند لوله خودکار لحیم ذوب شده را فوت می کنیم

 در نهایت باید از نو به پایه ها حرارت دهیم و لحیم های باقی مانده را با یک مسواک تمیز نماییم و سپس قطعه را خارج نماییم 






نظرات روش درآوردن آی سی از روی فیبر ، طریقه درآوردن قطعات لحیم شده از روی فیبر ،


طریقه لحیم کاری صحیح !

در ابتدا نوک هویه باید قلع اندود شده باشد یعنی هویه را به برق زده تا داغ شود و سپس نوک هویه را داخل روغن نموده و کمی قلع در نوک هویه قرار می دهیم تا نوک هویه قلع اندود شود اگر این کار را نکنیم نوک هویه سیاه شده و خوب لحیم نمی کند.

در ضمن در موقع لحیم کاری بهتر است نوک هویه را داخل روغن فرو ببریم تا تمیز شود و یا با سمباده کاغذی تمیز می نماییم . همچنین اگر نوک هویه خوب داغ نشود پیچهای مربوط به نوک آن باید محکم گردد.






نظر() طریقه درست لحیم کاری ، روشهای لحیم کاری ، نکات مهم لحیم کاری ،


لذت الکترونیک در شبکه ها




آرشیو مقالات سایت

آموزش ساختن باطری خورشیدی کاتالوگ آی سی های پرکاربرد دانلود کتاب کیتهای مشهد کیت دانلود کتاب مشخصات... آموزش ساخت ربات مسیر یاب دانلود چندکتاب و مدارجالب دانلودنرم افزار ادیسون 5 چندمدارساده فلزیاب مدارمیکروفن مخفی ساده فرستنده اف ام قدرتمند مبتدی نرم افزارهای الکترونیک دانلود چندین پروژه الکترونیک آشنایی با سیگنال ژنراتورRF زبان فنی الکترونیک لیست دروس کاردانی الکترونیک تشریح قطعات الکترونیک انواع ،ساختاروقطعات رباتها عیب یابی بردهای الکترونیک جدول توان مصرفی لوازم برقی ساختار ربات های پرنده دانلود تحقیق رشته الکترونیک چند مدار الکترونیکی دیگر کلمات کلیدی وبلاگ سمبل المانهای الکترونیک ابرواژه ها وبلاگ مقالات پاورپوینت مقالات الکترونیک کاتالوگ ترانزیستورهای... کاتالوگ سنسورهای پرکاربرد آموزش ساخت تابلو روان مقالات متفرقه آموزشکده های فنی حرفه ای دانلود کتابهای 301 مدار کتب و جزوات الکترونیک مشابهات ترانزیستورها مشخصات قطعات متفرقه آموزش الکترونیک معرفی پست های سایت مقالات آموزشی الکترونیک مقالات avr تعاریف الکترونیک

دسته بندی موضوعی

پروژه های دانشجویی با avr - ‏ ساخت پیل خورشیدی - آینده شغلی الکترونیک - ساخت سلول خورشیدی - کاتالوگ آی سی های پرکاربرد - باطری خورشیدی - پایه های igbt - طریقه ساخت یک باطری خورشیدی ارزان - فرستنده اف ام قوی - ساخت پروگرامرساده برای AVR - پروژه ساخت الکترونیک - پروژه ساخت برق - پروژه ساخت پاوربانک موبایل - پروژه ساخت ربات مین یا - پروژه ساخت زیر دریایی ماکت - پروژه ساخت فانکشن ژنراتور - پروژه طراحی ربات زیردریایی - پروژه های - پروژه های آماده با avr - پروژه های الکترونیک - دانلود پروژه های... - پروژه های الکترونیک ساده - پروژه های ای وی آر - پروژه های جالب رشته الکترونیک - پروژه های حرفه ای برای رشته الکترونیک - ‏ دانلود پروژه رشته الکترونیک - ‏ ربات مسیر یاب ساده - ساخت پنل خورشیدی - ساخت پیل خورشیدی - ساخت پیل نوری - ساخت تابلو led - ساخت تابلوروان - ساخت تایمر ساده با 555 با PCB - ساخت ترانس افزاینده - ساخت ترانس برای شوکر - ساخت چراغ حیاط - ساخت چراغ قوه قوی - ساخت چشمک زن با برق شهری 220 - ساخت چوک قوی شوکر - ساخت دزدگیر حساس به لرزش - ساخت دوربین مداربسته - ساخت ربات هواپیما - ساخت رباتهای مسیریاب - ساخت سلف فرستنده اف ام - فرستنده بدون سلف - فرستنده ساده و قوی اف ام - فرستنده صدای قوی - فرضیه یابی در تعمیر لوازم برقی - فرق hdوsd - فرق بین اچ دی و اس دی - فرق بین برق سه فاز و تکفاز - فرق بین برق و الکترون - فرق و تفاوت رله با کنتاکتورها - فرق وات با ولت - فلاشر 220 volt شهر - فلزیاب نیم متری - فلوچارت آموزش تعمیر اتو خانگی - فلیپ فلاپ چیست - فوق دیپلم - فیبر استخوانی چیست - فیش تصویر مستطیلی - فیش خروجی تلوزیونهای قدیمی - فیلتر پایین گذر چیست - فیلتر چیست - فیلتر میان نگذر چیست - فیلتر میانگذر چیست - فیلتربالاگذر چیست - فیوز اتوماتیک - فیوز الکترونیکی - فیوز رله ای - فیوزبیت های میکرو - فیوزچیست - قالب جدید وبلاگ - قطعات الکترونیک نایاب - کاتالوگ 8086 - طریقه ساختن پروگرامر برای avr - طریقه ساختن وبلاگ - طریقه شمارش مقدارخازن عدسی - طریقه صحیح لحیم کاری - طریقه فهمیدن اولیه ترانسها - طریقه فهمیدن محل خرابی در تعمیرات - طریقه محاسبه توان الکتریکی - طریقه محاسبه خازنهای عدسی - طریقه محاسبه مقدار آمپر - طریقه محاسبه مقدار یک مقاومت - طریقه محاسبه مقدارمقاومتها - طریقه محاسبه ولتاژ - طریقه محاسبه ولتاژ ترانس ها - طریقه مدارچاپی - طریقه نامگذاری ترانزیستورها - طریقه نصب و کرک کردن مولتی سیم جدید - طریقه کار با قطعات الکترونیکی - طریقه کار با مولتی متردیجیتالی - طریقه کارباپترن ژنراتور - طریقه کارباسیگنال ژنراتور - طریقه کاربامولتی مترعقربه ای یا آنالوگ - طریقه کارباهویه - ظاهر خازن ها در مدار - علائم قطعات الکترونیکی در مدارات - علائم نمایانگر خازن در مدار - علامت خازن ها در مدارات الکترونیکی - علامت دیود زینر در مدارات - علامت دیود معمولی در مدارات الکترونیکی - علامت مقاومت متغیر یا پتانسیومتر در... - علامت مقاومت ها در مدارات - علامت و شمای فنی ترانزیستور IGBT - عملکردمولتی سیم - عوارض برق گرفتگی - عیب یابی برد - عکس های با کیفیت قطعات برقی - فتو دیود ها چیست اند - فرستنده اف ام 3 وات - فرستنده اف ام بردبالا - پایه های TIP31 - پایه های TIP32 - پایه های TIP41 - پایه های TIP42 - پایه های آی سی 7400 - پایه های آی سی 741 - پایه های آی سی 7447 - پایه های آی سی LM324 - پایه های ترانزیستور 2n2222 - پایه های ترانزیستور 2N3906 - پایه های ترانزیستور BC107 - پایه های ترانزیستور c1815 - پایه های ترانزیستور s9014 - پایه های ترانزیستور فت fet - پایه های ترانزیستور2N3904 - پایه های ترانزیستورBD - پایه های ترانزیستورMJE - پایه های ترانزیستورفت 2N3819 - پایه های تریستور - پایه های تریستور C106D - پایه های رگولاتورهای ولتاژ - پتانسیومترچیست و چه کاری انجام میدهد - پترن چیست - پروژه الکترونیک - پروژه باحال برای رشته الکترونیک - پروژه بامیکروکنترلرavr - پروژه برای رشته الکترونیک - پروژه برای رشته الکترونیک - پروژه برای کارشناسی الکترونیک - پروژه تست کننده مادون قرمز - پروژه تست کننده کنترل - پروژه رایگان برای مقطع کاردانی... - باطری های کوچک - بایاس کردن ترانزیستوهای bjt - بایاس کردن چیست - بایاس کردن یعنی چه - بایاسینگ چیست - برق 3 فازچیست - برق تکفازچیست - برنامه آیسی atmega8 - برنامه الکترولب چیست - برنامه اندروید آزمایش مدارات الکترونیکی - برنامه اندروید برقی - برنامه تابلوروان ساده - برنامه شبیه سازی مدارات فرمان - برنامه فلاشر قابل کنترل چند حالته - برنامه نویسی ای وی آر - برنامه نویسی فلاشر با atmega8 - برنامه های اندروید رشته الکترونیک - برنامه های رشته الکترونیک - برنامه های رشته برق برای اندروید - برنامه های شبیه سازی مدارات الکترونیک - برنامه های گوناگون رشته الکترونیک - برنامه کیبورد رایانه برای میکروکنترلر - بهترین PLC خوب - بهترین چوک برای شوکر - بهترین روش ساخت فیبرمدارچاپی - بهترین مدارات الکترونیکی - بهترین وبلاگ درزمینه الکترونیک - بیشتر کردن عمر باطری - پارامترهای ولتاژ الکتریکی - پاورپوینت cny70 - پاورپوینت HDوSD - پاورپوینت استرین گیج - پاورپوینت درباره ربات مین یاب - پاورپوینت درباره سنجش سرعت - پاورپوینت درمورد سنسورها - پاورپوینت سنسور فتوسل - پاورپوینت سنسور گاز - پاورپوینت سنسور مادون قرمز - پاورپوینت سنسورالقایی - پاورپوینت سنسورتشخیص رنگ - پاورپوینت سنسورها - پاورپوینت سنسورهای القایی - پاورپوینت سنسورهای بدون تماس - پاورپوینت کنفرانسی سنسورها - پایه های 555 - پایه های 741 - پایه های 780 - پایه های BT136 - کاتالوگ ترانزیستورها - کاتالوگ سیگنال ژنراتورRF - کاتالوگcny70 - کاربردcny70 - کاربردسیگنال ژنراتورRF - کاردستی های الکترونیک - کتاب آموزش مدارهای الکتریکی - ‏کتاب ترانزیستورها - گزارشکار تمام جلسات کارگاه الکترونیک - گزارشکار دوربین مداربسته - گزارشکار کارآموزی نصب دزدگیر اماکن - گزارشکار کارگاه الکترونیک کارشناسی... - گیتهای منطقی - لذت الکترونیک - لغات پرکاربردانگلیسی در الکترونیک - لوکس متر دیجیتالی - لیزرچیست؟ - لیست آموزشکده های کشور - لیست درسهای کاردانی الکترونیک - لیست فروشگاه های قطعات الکترونیک - ماژولهای کنترل از راه دور آماده با... - ماهواره در زندگی امروزی - ماکت ربات زیردریایی - مبدل دی سی به دی سی - مبدلdcبهdc - مجموعه پروژه های رشته الکترونیک - مجموعه مدارات بی نظیرالکترونیکی - مجموعه مدارهای جالب برای پروژه رشته... - محاسبات چوک ها - محاسبات مخصوص آنتن ها - محاسبه جریان الکتریکی - محاسبه جریان برای تابلو ال ای دی - محاسبه منبع تغذیه تابلو ثابت - محل قرار گیری فیوز در مدارات - مدار - مدار اف ام بدون کویل - مدار الکترونیکی پل دیود یکسوساز - مدار الکترونیکی رادیو جیبی FM - مدار پاوربانک موبایل - مدار پنل خورشیدی - مدار تایمر به همراه پی سی بی - مدار تبدیل RGB - مدار تبدیل ولتاژ 6 و 12 ولت به بیشتر - مدار تست کننده ریموت - مدار تست کننده کنترل تی وی - مدار تعیین سطح صدا - مدار تقویت کننده ماسفت - مدار تنظیم کننده اتوماتیک دما - مدار چراغ چشمک زن سه تایی ساده - مدار چراغ قوه ساده - مدار چند برابر کننده ولتاژ دی سی dc - مدار دزدگیر ساده برای منزل - مدار دزدگیر موتور سیکلت - مدار دو برابر کننده دی سی - مدار ربات جنگجو - مدار ساده پروگرامر برای میکروکنترلرها - مدار ساده چراغ راهنمایی رانندگی - مدار ساده رمز - مدار شارژر بیسیم - مدار شوکر باحال - مدار فانکشن ژنراتور - مدار فرستنده رادیویی برد بالای قوی - مدار فرستنده صداهای اطراف فالگوش - مدار فرمان دستگاه - مدار فیوز برقی - مدار فیوز داعمی - مدار قفل رمز الکترونیکی با ای وی آر - مدار قفل رمز الکترونیکی بدون ای وی آر - مدار قفل رمز الکترونیکی ساده - مدار میکروسوییچ - مدار نقشه تایمر به همراه PCB - مدار و نقشه آنتن مرکزی - مدار و کیت چراغ چشمک زن ساده - مدار ولتمتر دیجیتالی ساده - مدار555 - مدارcny70 - مدارآداپتور30ولتی - مدارا بوستر آنتن تلوزیون - مدارات اسیلاتور - مدارات الکترونیک - مدارات الکترونیک جالب - مدارات الکترونیک رایگان - مدارات الکترونیک سرگرم کننده - مدارات الکترونیک عملی - مدارات الکترونیک کاربردی - مدارات با8051 - مدارات جالب و جدید الکترونیکی - مدارات جدیدوساده - مدارات خارجی عملی - مدارات رایگان با avr - مدارات روزالکترونیکی - مدارات ساده فلزیاب - مدارات فرمان رشته برق صنعتی - مدارات فرمان کارخانجات - مدارات فلاشر برای لامپ های بزرگ پر قدرت - مدارات مبتدی الکترونیک - مدارات متعادلگر دما - مدارات و نقشه های کاربردی و عملی... - مدارات کم یاب الکترونیک - مدارت باحال الکترونیکی - مدارتایمر5دقیقه ای - مدارتبدیل ولتاژمستقیم - مدارثابت کننده ولتاژ - مدارخوب برای پروژه ساخت - مداردوربین مداربسته - مداردوربین های مداربسته - مدارشوکر الکترونیکی جدید - مدارشوکرالکترونیکی حرفه ای -

طراحی پوسته توسط تیم لذت الکترونیک